Línia de productes BIO – 100% vegans

Productes Bio, orgànics, vegans, 100% lliures de tòxics i respectuosos amb les persones, animals i el medi ambient.

Aconsegueix un allisat sedós, brillant, eliminant el crespa esmento i reconstruint el teu cabell al mateix temps amb 1 únic producte, VEGAN-K i 1 sol pas, ràpid, fàcil i còmode. Oblida’t de llargs processos.
La durabilitat del tractament Vegan-k és de 3 mesos a 6 mesos depenent la cura personal del teu cabell.

Acompanyat de diferents productes que aconsellem per a la durabilitat de l’allisat i el seu tractament, amb l’ajuda de la seva composició com els Enzims Q10, 13 Olis Essencials, Cèl·lules Mare Vegetals, Vitamina E, Llavor de Lli i Àcids Fruiters (Tanins, Tartàric, etc.)

Què és Olaplex i per a què serveix?

El crespat i re-construint Olaplex és un reparador profund i permanent del cabell . Ajuda a evitar el trencament ,faci fallida i pretén detenir el mal mitjançant l’addició d’una substància química.
És ideal per a usar en cabells descolorits, prèviament i després de la descoloració o mitjançant el color desitjat .
Adaptat per a tot tipus de cabells.

Quant temps dura l’efecte de Olaplex?

Olaplex té un efecte que dura mesos en el cabell . La seva composició d’absorció ràpida fa que hi hagi una reconstrucció sobre el cabell per més temps.

Quantes vegades puc usar Olaplex?

Si ets de les quals no utilitzen planxa ni assecadora tots els dies, llavors amb una vegada per setmana que aplicacions el Olaplex en el teu cabell serà suficient.
Si utilitzes la planxa o l’assecador dues o tres vegades per setmana, t’aconsello que utilitzis el Olaplex dues vegades per setmana.

Treballem amb tota la seva línia en el saló i t’aconsellem el que necessita el teu cabell per al seu manteniment a casa .

Beneficis:

  • Enforteix el cabell afeblit .
  • Repara el cabell danyat.
  • Elimina l’enscrespament durant 72 h.
  • Facilita el pentinat i la manejabilitat del cabell.
  • Suavitza la fibra capil·lar.
  • Aporta lluentor.