HOLA

Als que em coneixen i als que encara no, vull explicar breument la mesa història en el món de cabells. Sóc Argentina, de la província de Córdoba, lloc on vaig donar els meus primers passos com a ajudant en una Perruqueria molt coneguda. Amb esforç i dedicació arribi a ser estilista dels cabells. Van passar els anys I vaig decidir canviar el meu rumb, un nou país m’esperava, desconegut però amb tota la il·lusió. Així va ser com arribi a Andorra i vaig tornar a començar en una franquícia coneguda a tota Europa. Vaig aprendre estils i talls nous,arribant a formar part de formadors d’una reconeguda marca de línia de productes que van marcar tendència.

Vaig ser exponent com estilista en escenaris, la possibilitat de viatjar per tota Europa aprendre i créixer més en el meu àmbit.

Més de vint anys d’experiencia a la maleta.

Així va ser com un altre canvi va tocar la porta fa por més d’un any a la meva vida.

Actualment tinc el meu salo exclusiu de Bellesa on ofereix un servei tu a tu. Toques el timbre ,t’obro aquesta portaet rebo amb un somriuret’assessoro amb noves idees i amb el que millar s’adapti a tu .

Us asseguro que l”experiência s”ha de viure.Et convido a casa meva,que conseguis la mesa passió i que surtis de ella més maca i segura..