HOLA

Als que em conexión i als que encara no ,vill explicar breument la mesa historia en el món de cabells .Soc Argentina,de la provincia de Cordoba,lloc on vaig donar els meus primers passos com a ajudant en una Perruqueria molt coneguda.Amb esforç i dedicació arribi a ser estilista del cabells.Van passar els anys I vaig decidir canviar el meu rumo,un nou pais m’esperava,desconegut peró amb tota la il·lusió. Així va ser com arribi a Andorra i vaig tonar a començar en una franquícia coneguda a tota Europa. Viag aprendre estils i talls nous ,arribant a formar part de formadors de una reconeguda marca de línea de productes que van marcar tendéncia.

Vaig ser exponent com estilista en escenaris ,la possibilitat de viatjar per tota europa aprende i créixer mes en el meu ambit.

MES de 20 anys d”experiencia a la maleta .

Axí va ser com un altre canvi va tocar la porta fa por mes de un any a la meva vida .

Avui dirigido el nou proyecte ,el meu salo exclusiu de Bellesa on ofereix un servei tu a tu.Toques el timbre ,et obro aquesta porta ,et rebo amb un somriure ,et assessoro amb noves ideas i amb el que millar s”adapti a tu .

Us asseguro que l”experiência s”ha de viure.Et convido a casa meva,que conseguis la mesa passió i que surtis de ella més maca i segura.

 

You can place your call out box text here